Nyhedsbrev 1 (1/3/18)

*|MC:SUBJECT|*

Refluksfamilies første nyhedsbrev

Kære Refluksforældre

Jeg håber at kunne give dig nogle brugbare råd, der kan hjælpe dit barn med refluks. Dette nyhedsbrev er kun en kort introduktion til mig og de kommende aktiviteter.  På mandag den 4/3 kl. 13.00 sender jeg live fra min facebookside. Du kan sende mig dine spørgsmål live eller på forhånd, så vil jeg svare så godt jeg kan, eller finde nogle andre der kan, hvis jeg ikke kender svaret.   I dag udkommer den første danske bog om refluks. Bogen er udgives fra Babyinstituttet og er skrevet af den erfarne jordemoder Camilla Kristiansen og journalist Maria Hougaard. Jeg har haft æren at at skrive forordet. I min livevideo på mandag vil jeg læse forordet op og fortælle mere om denne fantastiske bog.

Bogreception: Den 9. marts kl. 10.00-14.00 er der bogreception på Babyinstituttet i Gentofte, hvor jeg også vil deltage. 

Første danske bog om refluks er ude i dag.  Fantastisk bog fuld af viden, erfaring og omsorg. Se mere her: http://www.babyinstituttet.dk/shop

Kommende workshops om refluks & maveproblemer: 4/3, Frederiksberg, Hélt. UDSOLGT 9/4, Gentofte, Babyinstituttet  Skriv til mig for plads. <3

Om refluksfamilie  Jeg hedder Mathilde og er mor til Leo der har haft svær refluks og massive mave og søvn problemer.  Efter jeg blev mor til Leo opstod behovet og interessen for at tilegne mig viden om refluks og hurtigt kom lysten til at dele denne viden og hjælpe andre familier i samme hårde situation. Jeg er zoneterapeut med speciale i refluks og maveproblemer. Jeg er optaget af forsøge at bringe kroppen i balance på så naturligvis som muligt og er konstant på jagt efter gode naturlige tiltag og produkter der kan hjælpe de små.  Hver måned holder jeg workshops hvor jeg forsøger at dele alt hvad jeg ved med andre refluksforældre.  Læs vores reflukshistorie her: https://www.refluksfamilie.dk/2018/08/16/min-historie-med-refluks/  Lad mig gerne vide hvad du har brug for at jeg sætter fokus på.  Jeg sender jer alt det bedste i jeres kamp mod refluks. <3  Følg gerne med på facebook.com/refluksfamilie og instagram.com/refluksfamilie www.refluksfamilie.dk 

Jeg har allerede sendt live på facebook en gang. Se det her: https://www.facebook.com/refluksfamilie/videos/593738441073342/
Find Out More

Leave a Reply