Nyhedsbrev 1 (1/3/18)

<!doctype html>

 

Om refluksfamilie Jeg hedder Mathilde og er mor til Leo der har haft svær refluks og massive mave og søvn problemer. Efter jeg blev mor til Leo opstod behovet og interessen for at tilegne mig viden om refluks og hurtigt kom lysten til at dele denne viden og hjælpe andre familier i samme hårde situation. Jeg er zoneterapeut med speciale i refluks og maveproblemer. Jeg er optaget af forsøge at bringe kroppen i balance på så naturligvis som muligt og er konstant på jagt efter gode naturlige tiltag og produkter der kan hjælpe de små. Hver måned holder jeg workshops hvor jeg forsøger at dele alt hvad jeg ved med andre refluksforældre. Læs vores reflukshistorie her: https://www.refluksfamilie.dk/2018/08/16/min-historie-med-refluks/  Lad mig gerne vide hvad du har brug for at jeg sætter fokus på. Jeg sender jer alt det bedste i jeres kamp mod refluks. <3 Følg gerne med på facebook.com/refluksfamilie og instagram.com/refluksfamilie www.refluksfamilie.dk 

Jeg har allerede sendt live på facebook en gang. Se det her: https://www.facebook.com/refluksfamilie/videos/593738441073342/
Find Out More

Leave a Reply