Om Refluksfamilie:

Om Refluksfamilie:

Ejer, rådgiver og behandler: Mathilde Juhl Lyneborg
Rådgiver: Tina Løvgreen

Udover vores uddannelser har både Mathilde og Tina selv haft børn med svær refluks mm. og kender alt til den situation I står i.

Sådan kan Refluksfamilie hjælpe dig:

Rådgivning over telefon:
Vi tilbyder personlig rådgivning over telefon/skype.
45 min personlig rådgivningssamtale over telefonen + udarbejdelse af behandlingsplan. Du ender ud med en skræddersyet behandlingsplan tilpasset dit barn eller dig. Inden samtaler udfylder du en anamnese med alle barnets symptomer og informationer, så vi kan gå helt i dybden for at finde årsagen til ubalancerne.
Book her: https://www.refluksfamilie.dk/shop/#!/products/rådgivningssamtale

Rådgivningsgruppe:
Refluksfamilies rådgivningsgruppe på Facebook. Her kan du dagligt få rådgivning af Tina og Mathilde fra Refluksfamilie, dele tanker og følelser med andre forældre i samme situation og få viden og rådgivning af førende eksperter fra forskellige faggrupper. Sundhedsplejelsker, osteopater og andre kropshandlere, andre faggrupper der alle arbejder med børn med refluks.
Få adgang:
https://www.refluksfamilie.dk/shop/#!/products/refluksfamilies-rådgivningsgruppe—medlemsskab

Workshops/Babygrupper om refluks:
Lær at give zoneterapi & og “tøm vores hoveder” for alt hvad vi ved om refluks og maveproblemer og naturlige tiltag.
Vores workshops bliver slået op på vores facebook og instagram.

Kontakt:
Mathilde Juhl Lyneborg: 
mail@refluksfamilie.dk
Tina Løvgreen:
tina@refluksfamilie.dk
 www.facebook.com/refluksfamilie
www.instagram.com/refluksfamilie 

Refluksfamilies Rådgivningsgruppe:
https://www.facebook.com/groups/1092953987866311

Om refluksfamilie.dk

Mathilde Juhl Lyneborg (Ejer, rådgiver og behandler)

Zoneterapeut og Børnesundhedsvejleder med en stor passion for at hjælpe babyer og børn med refluks, fordøjelsesbesvær og søvnbesvær.
Mathilde er mor til Leo som havde refluks i svær grad,  forstoppelse, søvnbesvær og uro. mm.
Mathilde oplevede ikke at kunne få tilstrækkelig hjælp til sin søn i det offentlige og her startede hendes jagt på at indsamle viden om sygdommen, både fra det etablerede system (i hele verden) og fra den alternative verden.

Mathilde fortæller:
Efter jeg blev mor til Leo opstod behovet og interessen for at tilegne sig viden om refluks for at kunne hjælpe ham og siden kom lysten til at dele denne viden, uddanne mig, for at kunne hjælpe andre familier i samme hårde situation.

Jeg er gift med Jesper og sammen har vi Leo. Vi er bosat i Birkerød hvor jeg også har mit behandler-rum.
Jeg behandler alle aldre og problemstillinger, men jeg har valgt at specialiserer mig i babyer og børn med refluks, uro, dårlig fordøjelse og søvnbesvær samt psykiske belastninger.
Jeg har igennem mine uddannelser og selvstudier også stor viden om kost og kosttilskud. Jeg opdaterer mig konstant på ny viden og forsking på området.

Jeg glæder mig til at hjælpe jeres familie. Kærlig hilsen Mathilde

Rådgiver: Tina Løvgreen  Fra 1/6/21 har Refluksfamilie ansat Tina Løvgreen. Mathilde havde inden ansættelsen sparret med Tina i flere år  ” Tina er den største refluks-nørd jeg kender og jeg er så stolt af at have hende og hendes store vidensbank og kærlige sind med. Jeg giver ordet til Tina. Kh Mathilde”   Jeg er mor til 2 børn på 8 og 13 år, der begge havde refluks. Jeg har været vidt omkring for at finde den rette hjælp til mine børn. Jeg ønsker at det skal være nemmere for andre refluksforældre, at navigere i refluks-verdenens jungle. Jeg er uddannet børnesundhedsvejleder og jeg har certificering i “baby refluks”, og til efteråret er jeg færdig med en diplomuddannelsen i refluks hos børn. Jeg har fået undervisning fra mange lande og jeg er altid opdateret på ny forsking og udvikling på refluksområdet. Jeg glæder mig meget til at hjælpe netop dit barn og jeres familie i trivsel.
Kærlig hilsen Tina

Vi glæder os til at rådgive jer.

Kærlig hilsen Mathilde og Tina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *