Vi har nørdet og nørder al viden, forskning og erfaring på refluksområdet og vi har en mission - at hjælpe refluksfamilier.

Mathilde Juhl Lyneborg

Jeg er både zoneterapeut og børnesundhedsvejleder.

Jeg brænder virkelig for at hjælpe babyer og børn, der kæmper med refluks, fordøjelsesproblemer og søvnbesvær.

 

Min egen søn, Leo, led af svær refluks, forstoppelse, søvnproblemer og uro.

Jeg oplevede desværre ikke at få tilstrækkelig hjælp til ham i det offentlige system, og det satte gang i min søgen efter viden om sygdommen.

Jeg har både undersøgt det etablerede system (over hele verden) og den alternative verden for at lære så meget som muligt.

 

Som mor til Leo følte jeg et stort behov for at opnå viden om refluks for at hjælpe ham. Senere voksede ønsket om at dele denne viden, uddanne mig selv og hjælpe andre familier i samme udfordrende situation.

 

Privat er jeg gift med Jesper, og sammen har vi vores elskede Leo. Vi bor i Birkerød, hvor jeg også har mit behandlerrum.

 

Jeg behandler mennesker i alle aldre og med forskellige udfordringer, men jeg har valgt at specialisere mig i babyer og børn med refluks, uro, dårlig fordøjelse, søvnbesvær og psykiske belastninger.

 

Gennem mine uddannelser og selvstudier har jeg opnået stor viden om kost og kosttilskud. Jeg holder mig konstant opdateret med den nyeste viden og forskning på området.

 

Jeg ser virkelig frem til at hjælpe jeres familie.

 

Kærlige hilsner,
Mathilde

Refluks Børnesundhedsvejleder

Tina Løvgreen

Fra 1/6/21 har Refluksfamilie ansat Tina Løvgreen.

 

Mathilde havde inden ansættelsen sparret med Tina i flere år  ” Tina er den største refluks-nørd jeg kender og jeg er så stolt af at have hende og hendes store vidensbank og kærlige sind med. Kh Mathilde”

 

Tina fortæller:

Jeg er mor til 2 børn på 8 og 13 år, der begge havde refluks.

Jeg har været vidt omkring for at finde den rette hjælp til mine børn. Jeg ønsker at det skal være nemmere for andre refluksforældre, at navigere i refluks-verdenens jungle.

 

Derudover er jeg uddannet børnesundhedsvejleder og jeg har certificering i “baby refluks”, og til efteråret er jeg færdig med en diplomuddannelsen i refluks hos børn.

 

Jeg har fået undervisning fra mange lande og jeg er altid opdateret på ny forsking og udvikling på refluksområdet. 

 

Jeg glæder mig meget til at hjælpe netop dit barn og jeres familie i trivsel.

Kærlig hilsen Tina

Refluks Børnesundhedsvejleder

"Mange af de forældre vi taler med, føler ikke at de bliver hørt, forstået og anerkendt når de søger hjælp hos deres læge eller andet fagpersonale. Mange møder den klassiske “de vokser sig fra det”, når man fortæller at ens barn skriger af smerte 12 timer om dagen og at man ikke har fået mere end to timers sammenhængende søvn de sidste 7 måneder."