Vi har nørdet og nørder al viden, forskning og erfaring på refluksområdet og vi har en mission - at hjælpe refluksfamilier.

Mathilde Juhl Lyneborg

Zoneterapeut og Børnesundhedsvejleder med en stor passion for at hjælpe babyer og børn med refluks, fordøjelsesbesvær og søvnbesvær.
Mathilde er mor til Leo som havde refluks i svær grad,  forstoppelse, søvnbesvær og uro. mm.

 

 

Mathilde oplevede ikke at kunne få tilstrækkelig hjælp til sin søn i det offentlige og her startede hendes jagt på at indsamle viden om sygdommen, både fra det etablerede system (i hele verden) og fra den alternative verden.

 

 

Mathilde fortæller:

Efter jeg blev mor til Leo opstod behovet og interessen for at tilegne sig viden om refluks for at kunne hjælpe ham og siden kom lysten til at dele denne viden, uddanne mig, for at kunne hjælpe andre familier i samme hårde situation.

 

 

Privat er jeg gift med Jesper og sammen har vi Leo. Vi er bosat i Birkerød hvor jeg også har mit behandler-rum.

 

 

Jeg behandler alle aldre og problemstillinger, men jeg har valgt at specialiserer mig i babyer og børn med refluks, uro, dårlig fordøjelse og søvnbesvær samt psykiske belastninger.

 

 

Igennem mine uddannelser og selvstudier har jeg fået stor viden om kost og kosttilskud. Jeg opdaterer mig konstant på ny viden og forsking på området.

 

 

Jeg glæder mig til at hjælpe jeres familie.

Kærlig hilsen Mathilde

Refluks Børnesundhedsvejleder

Tina Løvgreen

Fra 1/6/21 har Refluksfamilie ansat Tina Løvgreen.

 

Mathilde havde inden ansættelsen sparret med Tina i flere år  ” Tina er den største refluks-nørd jeg kender og jeg er så stolt af at have hende og hendes store vidensbank og kærlige sind med. Kh Mathilde”

 

Tina fortæller:

Jeg er mor til 2 børn på 8 og 13 år, der begge havde refluks.

Jeg har været vidt omkring for at finde den rette hjælp til mine børn. Jeg ønsker at det skal være nemmere for andre refluksforældre, at navigere i refluks-verdenens jungle.

 

Derudover er jeg uddannet børnesundhedsvejleder og jeg har certificering i “baby refluks”, og til efteråret er jeg færdig med en diplomuddannelsen i refluks hos børn.

 

Jeg har fået undervisning fra mange lande og jeg er altid opdateret på ny forsking og udvikling på refluksområdet. 

 

Jeg glæder mig meget til at hjælpe netop dit barn og jeres familie i trivsel.

Kærlig hilsen Tina

Refluks Børnesundhedsvejleder

"Mange af de forældre vi taler med, føler ikke at de bliver hørt, forstået og anerkendt når de søger hjælp hos deres læge eller andet fagpersonale. Mange møder den klassiske “de vokser sig fra det”, når man fortæller at ens barn skriger af smerte 12 timer om dagen og at man ikke har fået mere end to timers sammenhængende søvn de sidste 7 måneder."