Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig (Mathilde) på nedenstående mail.

Kontakt: mail@refluksfamilie.dk Og www.facebook.com/refluksfamilie

 

Workshops om refluks: Lær at give zoneterapi & og “tøm mit hoved” for alt hvad jeg ved om refluks og maveproblemer 0g naturlige tiltag. 9/4, Baby Instituttet, Gentofte. Tilmelding: mail@refluksfamilie.dk

Jeg giver zoneterapi med speciale i refluks og maveproblemer hos babyer og børn. Behandlingerne foregår på Frederiksberg. Du er velkommen til at skrive og booke en tid.

Vil du booke tid til zoneterapi? Har du spørgsmål til produkter? Har du brug for rådgivning? Har du spørgsmål til min egen historie med refluks?

Har du kommentarer eller forslag til siden? Vil du dele din historie med refluks? Andet?

Se evt. min livevideo om “Hjælp til refluks & kolik” her: https://www.facebook.com/refluksfamilie/videos/593738441073342/ 

Om refluksfamilie.dk refluksfamilie.dk er ejet af mig

Mathilde Juhl Lyneborg-Falch

Jeg er mor til Leo som har refluks i svær grad, herunder forstoppelse, søvnbesvær og uro.

Alt dette har vi siden hen fundet ud af skyldes store ubalancer i Leos tarmsystem)

Læs vores historie her: https://www.refluksfamilie.dk/2018/08/16/min-historie-med-refluks/

Jeg er indehaver af refluksfamilie.dk (følg også gerne med på facebook og instagram hvor jeg løbende deler tips). Jeg er ambassadør for Refluksforeningen.

Jeg har 10 års erfaring som selvstændig. Som udøvende og udgivende musiker og sangskriver med eget pladeselskab. Jeg er derudover ambassadør for Landsforeningen SIND og har igennem flere år arbejdet på at formindske tabu omkring psykisk sårbarhed. Efter jeg blev mor til Leo opstod behovet og interessen for at tilegne sig viden om refluks og siden kom lysten til at dele denne viden og hjælpe andre familier i samme hårde situation.

Jeg er gift med Jesper og sammen har vi Leo. Vi er bosat på Frederiksberg, hvor jeg også har mit behandler-rum.

Jeg uddannes fra Københavns Zoneterapi Skole, til at behandle alle aldre og problemstillinger, men jeg har valgt at specialiserer mig i babyer og børn med refluks, uro, dårlig fordøjelse og søvnbesvær samt psykiske belastninger.

Mail: mail@refluksfamilie.dk

Følg med på Facebook og Instagram: www.facebook.com/refluksfamilie

Refluksfamilie Rahbeks Allé 1801 Frederiksberg

Kurser: “Introduktion til Homøopati med Jesper Hollensberg” fra Heilpraktikerskolen. Set og læst materialet fra “Symposium om Stramt Tungebånd”

 

Tilmeld refluksfamilies nyhedsbrev

* indicates required