Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig (Mathilde) på nedenstående mail.

Kontakt: Mathilde Juhl Falch mail@refluksfamilie.dk Og www.facebook.com/refluksfamilie

Zoneterapi, børnesundhedsvejledning, samtaler og naturlig behandling Jeg giver zoneterapi med speciale i refluks og maveproblemer. Behandlingerne foregår i Birkerød.  Du er velkommen til at skrive og booke en tid.

Rådgivning over telefon:

Jeg tilbyder rådgivning over telefon/skype. Skriv for mere information.

Workshops/Babygrupper om refluks: Lær at give zoneterapi & og “tøm mit hoved” for alt hvad jeg ved om refluks og maveproblemer 0g naturlige tiltag.

Vil du booke tid til zoneterapi? Vil du booke plads i babygruppe/workshop? Har du brug for rådgivning? Har du spørgsmål til min egen historie med refluks? Har du kommentarer eller forslag til siden?  Andet?

Se evt. min livevideo om “Hjælp til refluks & kolik” her: https://www.facebook.com/refluksfamilie/videos/2095208350593367/

Om refluksfamilie.dk refluksfamilie.dk er ejet af mig

Mathilde Juhl Lyneborg-Falch

Zoneterapeut og Børnesunhedsvejleder (udd.)

Jeg er mor til Leo som har refluks i svær grad,  forstoppelse, søvnbesvær og uro. mm.

Jeg er indehaver af refluksfamilie.dk (følg også gerne med på facebook og instagram hvor jeg løbende deler tips). Jeg er ambassadør for Refluksforeningen.

Jeg har mere end 10 års erfaring som selvstændig. Som udøvende og udgivende musiker og sangskriver med eget pladeselskab. Jeg er derudover ambassadør for Landsforeningen SIND og har igennem flere år arbejdet på at formindske tabu omkring psykisk sårbarhed. Efter jeg blev mor til Leo opstod behovet og interessen for at tilegne sig viden om refluks og siden kom lysten til at dele denne viden og hjælpe andre familier i samme hårde situation.

Jeg er gift med Jesper og sammen har vi Leo. Vi er bosat i Birkerød hvor jeg også har mit behandler-rum, jeg behandler yderligere i KBH et par gange om måneden.

Jeg uddannes fra Københavns Zoneterapi Skole, og kan behandle alle aldre og problemstillinger, men jeg har valgt at specialiserer mig i babyer og børn med refluks, uro, dårlig fordøjelse og søvnbesvær samt psykiske belastninger. Jeg uddanner mig udover til Børnesundhedsvejleder.

 

Jeg behandler, har samtaler, holder workshops og babygrupper i KBH og Birkerød. Find mig her: I Birkerød, Kajerødvej I Hélt, Vesterbro I Family Zoo, Østerbro

 

Mail: mail@refluksfamilie.dk

Følg med på Facebook og Instagram: www.facebook.com/refluksfamilie

Refluksfamilie Kajerødvej, Birkerød